Cand va naste Kate Middleton?

Cand va naste Kate Middleton?
Kudika
13 Mai 2013

A fost facuta publica ziua in care Ducesa de Cambridge va naste.

Ducesa de Cambridge, sotia printului William, va naste primul copil al cuplului princiar britanic pe 13 iulie, in timpul Festivalului Incoronarii, un eveniment intins pe durata a patru zile, care celebreaza implinirea a 60 de ani de la incoronarea reginei Elizabeth a II-a, potrivit dailymail.co.uk, informeaza Mediafax.

Unul dintre cele mai bine pazite secrete care au legatura cu sarcina ducesei de Cambridge a fost tocmai acesta: data la care se va naste mostenitorul coroanei britanice.

Dupa mai multe luni de speculatii, The Mail on Sunday a anuntat ca ducesa Catherine va naste pe 13 iulie.

Data la care este programata aceasta nastere a fost invaluita in mister inca din decembrie 2012, atunci cand sotia printului William a fost internata de urgenta la spitalul King Edward al VII-lea din Londra, din cauza unei forme severe de greturi matinale, in primul trimestru al sarcinii.

Din cauza acelei internari, casa regala a fost obligata sa anunte in mod oficial faptul ca ducesa de Cambridge era insarcinata.

Nimeni din afara cercului de prieteni apropiati ai cuplului princiar britanic nu era la curent cu data la care ducesa va aduce pe lume primul copil al sau.

Sambata, insa, o sursa din anturajul cuplului princiar, a dezvaluit: "Unii dintre prietenii apropiati ai lui Will si Kate se aflau la un gratar organizat de un prieten al familiei regale. Cu totii vorbeau despre faptul ca bebelusul lui Kate se va naste pe 13 iulie. Toata lumea era entuziasmata".

Aceasta data cade chiar in timpul Festivalului Incoronarii (Coronation Festival), un eveniment intins pe durata a patru zile, organizat pentru a celebra implinirea a 60 de ani de la incoronarea reginei Elizabeth a II-a, la 16 luni dupa ce a fost proclamata regina, dupa moartea tatalui ei.

Festivalul Incoronarii, despre care se spune ca va rivaliza cu evenimentele spectaculoase organizate in 2012 pentru a marca jubileul de diamant al suveranei britanice, va debuta pe 11 iulie si se va incheia pe 14 iulie.

Foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri