Setari Cookie-uri

Angelina Jolie, declaratie CUTREMURATOARE. Prin ce a trecut actrita fara ca nimeni sa stie?

Drama Angelinei Jolie: secretul pe care il tinea ascuns.

Angelina Jolie este o vedeta care tine enorm la viata sa privata. De aceea putine sunt momentele in care vorbeste despre relatia cu Brad Pitt sau despre copii.

Dar iata ca actrita a hotarat ca este timpul sa vorbeasca deschis despre problemele sale. Pentru a trage un semnal de alarma si a le face pe femei sa aiba mai multa grija de corpul lor, Angelina a dezvaluit, marti, ca a suferit o dubla mastectomie pentru a preveni dezvoltarea cancerului mamar.

Frumoasa actrita a scris pentru New York Times un articol intitulat “Optiunea mea medicala”, in care vorbeste deschis despre deciziile sale cu privire la aceasta situatie. Se pare ca a ales sa faca operatia de mastectomie din cauza faptului ca este purtatoare a unei gene problematice, care creste riscul de cancer ovarian si de cancer la san.

In momentul in care am aflat ce se intampla, am decis sa iau masuri pentru a minimaliza riscurile cat se poate de mult. Am hotarat sa fac o dubla mastectomie, preventiv. Am inceput cu zona sanilor deoarece riscul de cancer la san este mai mare decat cel de cancer ovarian, iar operatia este una mai complexa.

Citește și:


Sunt norocoasa ca am un partener care ma iubeste si imi este alaturi. Oricine are o sotie sau o iubita care are astfel de probleme, trebuie sa stie ca reprezinta o parte importanta in acest proces de tranzitie. Brad a fost la clinica, Pink Lotus Breast Cancer, locul unde am fost tratata, si a stat acolo cat timp au durat operatiile.

Am reusit sa gasim si momente in care puteam zambi si rade impreuna. Stiam ca acesta este cel mai bun lucru pe care l-am putea face pentru familia noastra, pentru copiii nostri. Ne-am apropiat si mai mult. Acum le pot spune linistita copiilor mei ca nu mai au niciun motiv sa se teama ca ma vor pierde din cauza cancerului la san.” – spune Angelina Jolie.

Inainte de operatie, medicii i-au spus actritei ca prezinta un risc de 87% sa dezvolte cancer mamar si un risc de 50% pentru cancerul ovarian. In urma acestor interventii, riscul cancerului la san a scazut, ajungand la 5%, informeaza BBC.

Citește și:

Mama vedetei a murit la varsta de 56 de ani, din cauza cancerului:

Mama mea s-a luptat cu cancerul timp de aproape zece ani. A murit la 56 de ani. A rezistat destul incat sa isi cunoasca primul nepot si sa il tina in brate. Dar restul copiilor mei nu au avut sansa sa o cunoasca si sa afle ce fiinta plina de gratie era.” – a mai spus Angelina.

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.