Setari Cookie-uri

Rasturnare de situatie: Monica Gabor, declaratia cu care schimba totul!

Monica Gabor si Irinel, din nou la cutite!

Irinel – victima si Monica – tapul ispasitor? Sau sa fie invers?! Nimeni nu mai intelege nimic.

Monica Gabor a aflat de curand ca a fost data in judecata de Irinel Columbeanu pentru faptul ca nu a platit nici macar un banut din pensia alimentara stabilita in urma divortului.

Modelul era obligat la plata a 1.000 de lei lunar si, potrivit declaratiilor lui Iri, fosta diva de la Izvorani a uitat complet de aceasta obligatie. In cazul in care aceasta nu va plati pensia alimentara, organele competente ii vor pune poprire pe bunuri.

Dar iata ca situatia nu este chiar asa – sau, cel putin, asa zice Monica. Intr-un interviu acordat in exclusivitate ziarului Click, Monica a spus ca ea a vrut sa plateasca, insa fostul sot nu a lasat-o:

In legatura cu acest subiect pot sa va spun ca de fiecare data cand am vorbit cu ei (cu Irinel si cu Irina, n.r.) la telefon, l-am intrebat frecvent pe Iri de ce are nevoie Irina si m-am oferit sa platesc salariul bonelor, taxele scolare, precum si alte cheltuieli aferente cresterii si educatiei sale, dar el ma refuza de fiecare data. Cat despre judecata si executarea silita, despre care m-ati intrebat, Irinel mi-a spus ca nu a facut acest lucru.

Citește și:

Exista un cont in care eu depun bani pentru cand va creste Irina. Pe mine ma intereseaza doar ce crede Irina despre mine.” – spune Monica.

Intrebata care a fost motivul pentru care a renuntat la custodia Irinei, vedeta a declarat:

Este total incorect sa se spuna ca am renuntat la Irina, pentru ca acest lucru nu se va intampla niciodata in aceasta viata. Cum sa renunt la fiica mea? Pot sa spun ca am renuntat la disensiunile care au avut loc intre mine si tatal ei pentru a usura relatia dintre noi.

Am facut totul pentru a o avea pe Irina in America si sunt convinsa ca acest lucru se va intampla la un moment dat. Poate perceptia exterioara e alta, dar amandoua stim cum stau lucrurile.

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.