Setari Cookie-uri

Leo DiCaprio, licitatie pentru protejarea mediului. Ce suma colosala a strans actorul?

Leonardo DiCaprio se gandeste la viitor.

Actorul american Leonardo DiCaprio a contribuit la strangerea sumei de 35 de milioane de dolari la o licitatie de arta, organizata de casa Christie's pentru protejarea mediului inconjurator, o cauza promovata si sustinuta intens de starul hollywoodian, relateaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Actorul a colaborat cu casa Christie's pentru organizarea acestei licitatii, intitulata "The 11th Hour" si care a avut loc luni seara, la New York.

La aceasta licitatie, organizata in colaborare cu Fundatia DiCaprio, au fost propuse la vanzare 33 de opere de arta, inclusiv cele oferite de cativa artisti contemporani de renume, precum Ed Ruscha, Juliuan Schnabel si Banksy. Un portret al actorului Leonardo DiCaprio, realizat in 2013 de Elizabeth Peyton, a fost vandut cu 1,05 milioane de dolari.

Printre vedetele prezente la licitatie s-au aflat actorii Bradley Cooper, Salma Hayek si Tobey Maguire - care a achizitionat cu 262.500 de dolari tabloul "Untitled" de Sergej Jensen.

Citește și:

Leonardo DiCaprio a fost prezent la licitatie, iar fondurile obtinute vor fi folosite pentru finantarea proiectelor de mediu si de conservare a speciilor pe cale de disparitie.

Actorul Leonardo DiCaprio a declarat recent ca se va folosi de influenta si de celebritatea sa pentru a contribui la eforturile depuse pe plan international pentru protejarea tigrului indian, o specie pe cale de disparitie.

Iubitor de animale si pasionat de ecologie, actorul american detine o locuinta complet ecologica in Blackadore Caye din Insulele Belize.

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.