Setari Cookie-uri

Declaratia INCREDIBILA facuta de Brad Pitt dupa operatia sotiei

Angelina Jolie si Brad Pitt, impreuna la bine si la rau

Stirea ca celebra actrita a fost nevoita sa isi scoata ambii sani a facut furori in toata lumea. Angelina a suferit aceasta operatie dupa ce medicii i-au confirmat ca are sanse mari sa dezvolte cancer la san.

Boala necrutatoare care doboara anual milioane de femei a fost cea care a ucis-o si pe mama actritei dar Angie a transmis un mesaj emotionant prin gestul sau plin de curaj.

Potrivit Daily Mail, Brad Pitt a declarat ca e recunoscator pentru tot ceea ce are si ca “viata lui nu a fost niciodata mai fericita”.

Referitor la viata de familie, Brad a spus ca isi doreste uneori un moment de liniste departe de tipete, plansete si galagia copiilor doar ca isi iubeste prea mult familia si nu poate sta departe de ei.
El o caracterizeaza pe sotia sa ca fiind “o eroina” iar cele trei luni care s-au scurs de la operatie au fost transformate de cei doi intr-o adevarata aventura, dupa spusele actorului.

Citește și:

“ A fost foarte important pentru ea sa isi faca publica povestea astfel incat ceilalti sa inteleaga faptul ca boala poate fi invinsa. Este un lucru ce iti poate da forta si uneori te poate face mai puternic, ne poate face pe noi mai puternici”, a declarat Brad Pitt potrivit Daily Mail.

sursa foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.