Setari Cookie-uri

FOTO: Anda Adam o comite din nou! Vezi ce tinuta HORROR a purtat

Anda Adam are nevoie urgenta de un stilist nou

Cantareata ne-a obisnuit pana acum cu aparitiile sale una calda, una in rece. La anumite evenimente, Anda arata impecabil. Are un corp de invidiat, tunat, lucrat si siliconat pe care cele mai multe haine vin foarte bine.

Doar ca uneori iese din casa fara sa se mai uite in oglinda. Toata lumea intelege ce inseamna un costum de scena dar cat de departe poti merge cu acesta? Daca ne luam dupa vedetele autohtone, poti merge foarte departe si daca ai scuza costumatiei de spectacol, totul este permis.

De la curele purtate in loc de fusta sans chiloti la paiete, sclipiciuri si pantofi de actrita din filmele porno, divele noastre cred ca totul este permis atunci cand se cheama ca esti vedeta.

In fotografia postata de Anda, tanara cantareata arata ca Minnie Mouse scoasa din filmele pentru adulti. Ea poarta o fusta de tul hot pink, botine de pe care poti sa te sinucizi si un maiou stramt.

Citește și:

Kudos pentru bluza aleasa pentru ca aceasta vine foarte bine pe trupul sculptat al Andei. Cea mai mare problema este sapca purtata de ea, cu care incearca sa imite celebrul personaj din desene animate de care va aminteam mai sus.

sursa foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.