Setari Cookie-uri

Cele 10 porunci ale primei intalniri cu un barbat

Vremurile s-au schimbat in ultimele decade. Nu ne mai ducem la o intalnire cu intentia exclusiva de a ne casatori.

Unii o facem doar de dragul de-a o face, altii pentru a cunoaste posibili parteneri, altii pentru experienta si altii.. ei bine, de ce sa nu recunoastem, doar pentru a avea parte de putina actiune, fie ca sunt singuri sau casatoriti.

Potrivit statisticilor, nu mai putin de 30% dintre oameni se gandesc deja la sex inca de la prima intalnire. Acestea fiind spuse, ne vom rezuma insa la ceea ce se presupune ca inseamna o iesire in oras cu un barbat si anume cu scopul de a cauta, allege, gasi, un partener viabil pentru o relatie pe termen lung.

Important mi se pare insa faptul ca, desi cautam toata viata un astfel de partener care in fine sa poata devein sotul ideal, nu urmeaza nimeni un cod aparte de reguli pentru intalniri, nu exista cursuri pentru asa ceva si de obicei toate acestea se intampla haotic, le invatam din auzite, din glume, din istoricul celor din jurul nostru.

Citește și:

Tocmai de aceea am considerat necesar sa intocmim un decalog al intalnirilor amoroase pentru a face lumina in acest caz.

1. Nu intarzia

Am fost retinuta la service, traficul e inebunitor, mi-am ratacit cheile… nici o scuza nu e buna. Arata cat de mult iti pasa de o persoana fiind sincera si evident, punctuala.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.