Setari Cookie-uri

E oficial! Robert Pattinson a plecat cu catei si bicicleta din casa pe care o impartea cu Kristin Stewart

Cel mai popular cuplu de la Hollywood si-a spus oficial "Adio"!

Va spuneam ieri ca Robert Pattinson este din nou singur. Surse din anturajul sau apropiat declarau atunci ca despartirea nu va fi de lunga durata si ca este doar o pauza.

Contrar asteptarilor, starul din Twilight s-a mutat din locuinta in care traia cu iubita sa, Kristen Stewart. Acesta a plecat cu un camion incarcat cu numeroase lucurui personale printre care o bicicleta, o valiza si cateva pungi voluminoase. De asemenea, el si-a luat si cei doi catei ai sai, Bear si Bernie, pe care i-a transportat pe locurile de langa sofer, informeaza Daily Mail

Tanarul parea ravasit insa foarte hotarat sa-si duca planul pana la capat. Era nebarbierit de saptamani bune daca ne luam dupa "podoaba" faciala si parea imbracat la repezeala, cu ce haine i-au picat in mana.

Potrivit surselor din anturajul celor doi, Kristen este cea care suporta mai greu despartirea si chiar a fost vazuta plangand de cateva ori. Unul dintre motivele pentru care cei doi au decis sa rupa relatia este infidelitatea lui Kristen. Se pare insa ca acesta nu a fost singurul motiv care l-a indepartat pe Robert. Prietenii lor au declarat ca actorul ii suporta din ce in ce mai greu caracterul emotiv si egoismul de care ea da dovada.

Citește și:

Vezi foto aici

sursa foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.