Setari Cookie-uri

Cantareata internationala, datoare vanduta la stat!

Datoreaza fiscului american peste 3,4 milioane de dolari.

Problemele financiare ale cantaretei Mary J. Blige au devenit tot mai serioase, dupa ce fiscul american a dat-o in judecata pe renumita artista, de la care solicita achitarea sumei de 3,4 milioane de dolari, care reprezinta taxe si impozite neachitate, informeaza TMZ.com, potrivit Mediafax.

In noul proces, expertii de la IRS (Internal Revenue Service) afirma ca Mary J. Blige trebuie sa achite suma de 3,4 milioane de dolari, reprezentand taxe si impozite neachitate aferente anului 2009 (574.907 dolari), 2010 (2.203.743 dolari) si 2011 (647.604 dolari).

Artista americana, care a fost data in judecata la inceputul lunii februarie si pentru neachitarea unui imprumut bancar de 500.000 de dolari, datoreaza totodata statului New Jersey suma de 901.769 de dolari, potrivit unor documente oficiale.

Noul proces reprezinta inca o problema de natura financiara cu care se confrunta cantareata newyorkeza. In 2011, ea a fost data in judecata pentru ca nu a achitat un alt imprumut la banca, in valoare de 2,2 milioane de dolari, si, tot anul trecut, fundatia ei de caritate, The Mary J. Blige and Steve Stoute Foundation for the Advancement of Women Now Inc, a fost acuzata de deturnare de fonduri si de inselaciune, prin utilizarea frauduloasa a banilor destinati unor burse studentesti.

Citește și:

Artista americana a spus ca situatia financiara dezastruoasa a fundatiei sale a fost cauzata de personalul acestei organizatii: "Problema e ca nu am avut oameni potriviti la locul potrivit pentru a face lucrurile potrivite".

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.