Setari Cookie-uri

Paris Hilton ne pregateste o surpriza

Paris revine in atentia noastra.

Va era dor de glasul suav al lui Paris Hilton? Foarte bine! Vedeta va lansa un nou album.
Starleta americana Paris Hilton, mostenitoarea imperiului hotelier Hilton, va lansa un al doilea album muzical, care va include si o piesa inregistrata in colaborare cu rapperul Lil Wayne, informeaza billboard.com, potrivit Mediafax.

Noul material discografic este produs de casa de discuri Cash Money, infiintata si administrata de Ronald "Slim" Williams si Bryan "Birdman" Williams. Informatia despre noul album inregistrat de Paris Hilton a fost data publicitatii in premiera de criticul muzical Roger Friedman de la site-ul Showbizz411, duminica noapte, de la Cannes, insa stirea a fost preluata de presa internationala abia dupa ce Bryan "Birdman" Williams a confirmat-o, miercuri dupa-amiaza, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter.

Citește și:

Intr-o discutie cu criticul muzical Roger Friedman, starleta Paris Hilton a spus ca noul ei disc, care va fi "un album cu muzica house", va fi produs de Afrojack si va contine o piesa inregistrata in colaborare cu rapperul Lil Wayne.

Primul ei album muzical, "Paris", a fost lansat in 2006 de Warner Bros. si a inclus colaborari cu Scott Storch, Dr. Luke si Fat Joe. Albumul "Paris" a debutat pe locul al saselea in topul Billboard 200 si s-a vândut in 198.000 de unitati in Statele Unite, potrivit datelor oficiale furnizate de Nielsen SoundScan.

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.