Setari Cookie-uri

S-a intors roata: Irinel, la mila Monicai Gabor

Monica Gabor, declaratie incendiara.

Iata ca s-a intors roata. In timp ce Irinel Columbeanu face tot posibilul sa scape de faliment, Moni o duce foarte bine, prietenul sau chinez fiind cel care o intretine si ii face toate poftele.

Iri a dat-o in judecata pe fosta sotie pe motivul ca nu a platit pensia alimentara lunara, iar ieri magistratii au dat decizia definitiva: executarea silita a Monicai Gabor pentru ca nu a platit datoria de 17.000 de lei, informeaza Cancan.

Monica nu este suparata, ci din contra. Potrivit declaratiilor sale, acesteia ii este mila de Irinel pentru ca face tot posibilul sa stranga banii de care are nevoie pentru a isi plati datoriile:

In primul rand, aceasta actiune a lui nu face decat sa-mi fie si mai mare mila de el. Daca nu dispune de posibilitati financiare, o sa o cresc eu pe Irina, fara nici un ajutor din partea lui.

Concluzia este ca el are nevoie de ajutorul meu. Trebuia sa spuna de la inceput, nu sa se prefaca. Sunt dispusa sa fac totul pentru fetita mea. Am renuntat la toate procesele pentru Irina, pentru a nu mai fi terorizata, pentru ca stiu cat de rau ii faci unui copil cu aceste actiuni. M-am oferit eu sa-i platesc scoala sau tot ce tine de educatia ei, iar el m-a refuzat. Chiar nu inteleg ce vrea.” – a spus Monica, potrivit sursei mai sus citate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.