Setari Cookie-uri

Foto: Spray-ul care elimina DEFINITIV parul nedorit. Cea mai noua inventie in frumusete

Scapa de parul nedorit doar cu un spray.

Costa doar 29,99 de lire sterline si promite ca te scapa de parul nedorit.

Gata cu vizitele dese la salonul de infrumusetare. Cercetatorii au realizat un spray care, folosit cu regularitate, te ajuta sa scapi definitiv de parul inestetic de pe picioare. Asta inseamna ca nu mai trebuie sa mergem la sedintele dureroase de epilat sau la cele de epilare cu laserul.

Compania Boost a lansat recent un nou produs, care pare sa revolutioneze piata cosmetica. Acesta se numeste Inhibitif si contine ingrediente precum dihydromerycin, care slabeste radacina parului imediat ce aceasta incepe sa creasca, informeaza Dailymail. Spray-ul contine si produse chimice concepute pentru a proteja tesuturile pielii din zona foliculilor, precum si extract de porumb si aloe – acestea ajutand la dizolvarea radacinii si, astfel, lasand picioarele fine si catifelate.

Citește și:

Foto: Boots.com

Oamenii pot fi speriati de aceste nume lungi, dar toate ingredientele folosite sunt substante chimice sigure. De exemplu, dihydromycerin este o substanta derivata dintr-un copac din Africa, iar ingredientul care protejeaza pielea este scos dintr-o alga din Arctica, folosita de numeroase companii in obtinerea cremelor antiimbatranire extrem de scumpe.

In opinia mea, toate celelalte produse care pretind ca te scapa de parul nedorit sunt eficiente. Aceste produse folosesc extracte de fructe si cica reduc parul de pe corp. Adevarul trist este ca pur si simplu nu functioneaza. Asa ca am decis sa exploram zona si sa cream un produs care chiar functioneaza. Si astfel s-a nascut Inhibitif.”, explica Brandon Trueaxe, fondatorul companiei.

Produsul poate fi comandat online, de pe Boots.com, si costa 29,99 lire sterline.

Citește și:

Foto: Inhibitif

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.