Setari Cookie-uri

Angelina Jolie, in stare de soc. Vestea trista primita de actrita

Problemele par ca nu se mai termina pentru Angelina.

Matusa actritei Angelina Jolie a murit din cauza unui cancer mamar duminica, la aproape doua saptamani dupa ce artista americana a anuntat ca a suportat ea insasi o dubla mastectomie intrucat a fost diagnosticata cu o gena care creste cu 87% riscul de a dezvolta un cancer la san, informeaza Reuters, potrivit Mediafax.

Debbie Martin, sora mai tanara a mamei actritei americane, a murit la varsta de 61 de ani, la Palomar Medical Center din orasul californian Escondido, aflat in apropiere de San Diego. Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al acestei clinici medicale.

Sotul ei, Ron Martin, a declarat pentru postul de televiziune britanic Sky News ca sotia lui era purtatoare a aceleiasi gene "defectuoase", BRCA1, cu care a fost diagnosticata si Angelina Jolie.

Mama actritei Angelina Jolie, Marcheline Bertrand, a murit din cauza cancerului ovarian, in 2007, la varsta de 56 de ani.

Citește și:

Potrivit actritei in varsta de 37 de ani, care este partenera de viata a actorului Brad Pitt, medicii i-au spus ca prezinta un risc de 87% sa dezvolte cancer mamar si un risc de 50% pentru cancer ovarian, din cauza acestei gene (BRCA1).

Pe 14 mai, actrita Angelina Jolie a dezvaluit intr-un articol publicat in New York Times faptul ca a suportat o dubla mastectomie si a spus ca spera ca povestea ei de viata le va ajuta pe femeile care lupta cu aceasta boala.

Actrita a mai spus ca a luat aceasta decizie dificila pentru a-i asigura totodata pe cei sase copii ai sai ca nu va muri de cancer la o varsta tanara, asa cum s-a intamplat cu mama ei.

De asemena, Angelina Jolie a declarat ca vrea sa se supuna unei operatii de extirpare a ovarelor, inainte de a implini varsta de 40 de ani.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.