Setari Cookie-uri

Detalii picante despre nunta Biancai Dragusanu

Domnisoara de onoare spune tot.

Bianca Dragusanu are planuri mari pentru cel mai fericit eveniment din viata ei. Iubita lui Victor Slav a facut dejo o repetitie pentru petrecerea burlacitelor aseara intr-un club de fite din Capitala, unde a invitat-o pe buna ei prietena Vica Blochina.

Bianca Dragusanu vrea ca nunta ei cu Victor Slav sa fie fara cusur. Roscata si-a ales prima domnisoara de onoare, pe Vica Blochina, insa nu a primit deocamdata un raspuns sigur din partea acesteia.

"Am termen o saptamana sa ma decid. Problema este ca Bianca a ales doua date diferite pentru cununia civila si cea religioasa si nu stiu daca voi putea fi prezenta la primarie, cand isi vor uni destinele, pentru ca plec din tara.

Stiu ca Bianca face ceva deosebit. De aceea, ne-am si intalnit, sambata seara toate fetele, ca sa stabilim detalii. In ceea ce priveste rochia de domnisoara de onoare, nu stiu ce culoare va avea, dar sigur va fi o creatie a Biancai, asa cum vor fi si celelate rochii ale fetelor. Bianca isi face singura si rochia de mireasa. Stiu ca a inceput deja sa lucreze la ea", ne-a povestit Vica Blochina.

Citește și:

Mai multe detalii pe Click.ro

foto main: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.