Setari Cookie-uri

Barbatul care vrea sa se insoare cu pisica lui

Nu ii plac femeile, ci pisicile.

Excentricul Karl Lagerfeld, designerul principal al casei Chanel, a vorbit intr-un interviu recent despre dorinta lui de a pune capat celibatului acerb pe care il practica de multe decenii si de a se casatori cu pisica lui, informeaza independent.co.uk, potrivit Mediafax.

Animalul sau de companie, Choupette, o pisica alba din rasa Siameza, are un cont pe Twitter care este urmarit de 27.000 de persoane, are trei menajere si calatoreste cu un avion privat.

In conditiile in care mariajele gay au fost legalizate de curand in Franta, generand controverse puternice in opinia publica franceza, celebrul designer a facut urmatoarea declaratie, pentru emisiunea "Fashion Week: Backstage Pass", difuzata de postul CNN: "Deocamdata, casatoriile intre oameni si animale nu au fost legalizate. N-am crezut niciodata ca ma voi indragosti atat de tare de o pisica".

Citește și:

Intrebat daca exista ceva adevar in zvonurile potrivit carora Choupette ar avea trei menajere si ar calatori cu un avion privat, Karl Lagerfeld a spus: "Da. De ce nu?".

Cu toate acestea, designerul a spus ca nu se teme de faptul ca pisica ar putea deveni mai cunoscuta decat el.

Cele trei menajere ale pisicii Choupette noteaza intr-un jurnal special absolut tot ceea ce face Choupette in timpul zilei, iar Karl Lagerfeld citeste acele insemnari atunci cand se intoarce acasa. In noua luni, jurnalul tinut de cele trei menajere a ajuns deja la 600 de pagini.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.