Setari Cookie-uri

Foto: El este amantul lui Jennifer Lopez

Probleme in paradis.

Jennifer Lopez s-a cam saturat de papusa sa masculina, micutul Casper Smart, insa nu renunta la el. De ce? Pentru ca se simte tanara in preajma lui, pentru ca relatia lor este subiect de barfa si, implicit, publicitate si, cel mai important, pentru ca cei doi gemeni ai sai sunt foarte atasati de Casper.

Dar asta nu inseamna ca trebuie sa stea doar cu el. Umbla zvonuri cum ca J Lo are un nou partener de nebunii. Iar acest partener este nimeni altul decat marele Pitbull.

Potrivit Gossipcop, relatia celor doi este de cateva luni bune, iar dansatorul Smart face tot posibilul sa ii desparta (culmea – nu renunta la Jennifer Lopez deoarece aceasta ii plateste 10.000 de dolari in fiecare saptamana).

Casper este convins ca Jennifer isi face de cap cu Pitbull si nu vrea sa fie lua de prost. De aceea i-a spus ca stie despre relatia lor si i-a cerut sa se cuminteasca. Casper vrea ca Jennifer sa renunte la colaborarea cu Pitbull. J Lo a fost atat de amuzata de moment incat a inceput sa rada in hohote. Pana la urma ea este sefa si face ce vrea.” – a declarat o sursa pentru National Enquirer.

Citește și:

foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.