Setari Cookie-uri

Andreea Marin confirma: Are o noua relatie. Ce spune vedeta despre iubitul sau?

Este timpul sa dea cartile pe fata.

Dupa ce timp de cateva saptamani nu a vrut sa faca nicio declaratie referitoare la noul ei iubit, ei bine iata ca fosta zana a surprizelor nu vrea sa se mai ascunda.

Andreea a mers la Maruta in emisiune, unde a vorbit despre noul sau iubit. Perfectionista din fire, vedeta nu a vrut sa intre in prea multe detalii si sa dezvaluie identitatea partenerului sau (de parca noi nu stim ca este doctorul Tuncay):

Sunt impreuna cu un om, dar nu o sa intru in detalii. Deocamdata am ales sa avem o prietenie. Lucrurile sunt firesti, nu ma ascund. Cand ma vezi la bratul cuiva e mai mult decat clar. Suntem oameni maturi. Face fizioterapie si osteopatie. Ne-am cunoscut in Turcia, apoi a urmat o pauza in care eu nu am mai fost in Turcia. Relatia noastra e de doua-trei luni, dar mai serioasa de o luna.” – a declarat Andreea, informeaza Click.

Citește și:

Intrebata daca se gandeste sa se mute in Turcia, fosta prezentatoare tv a spus zambind:

E devreme sa ma gandesc daca ma mut in Turcia. Intre noi e o diferenta de varsta de 11 ani. Important de ca doi oameni sa se simta bine impreuna, sa aiba ce impartasi, sa te intelegi cu omul respectiv.

foto main: Volodymyr Tverdokhlib, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.