Setari Cookie-uri

Bahmu-Prigoana, o relatie cu circ!

Cat de bine se inteleg cei doi?

Luni dupa amiaza, jurnalista Evelyn Badea a fost invitata in platoul emisiunii Happy Hour. Aceasta a vorbit despre prietenia ei cu Adriana Bahmuteanu si relatia pe care Bahmu o are cu Silviu Prigoana, sotul ei.

Evelyn a declarat ca nu crede in rezistenta relatiei lui Bahmu cu Prigoana si ca este de parere ca aceasta nu-si poate lua gandul de la Mihai Achim, fostul ei iubit.

"Nu cred ca vor ramane impreuna, pentru ca sunt amandoi doua pietre tari, doua firi foarte temperamentale. De data aceasta, in viata lor au intervenit terte persoane, iar Prigoana nu va trece usor peste episodul Mihai. Il va obseda asta toata viata. Cred ca Adriana a gasit la Mihai o doza de liniste si calm si a ramas cu gandul la ele. Ea venea din relatia cu domnul Prigoana, un adevarat uragan, urganaul Katrina. Asa ca s-a bucurat de linistea lui Mihai", a spus aceasta.

Citește și:

Jurnalista a marturisit ca o cunoaste de ani buni pe Adriana si ca au fost foarte bune prietene, asa incat poate spune ca aceasta nu este fericita alauri de Prigoana.

Mai multe detalii pe Click.ro

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.