Setari Cookie-uri

Video: Cum arata ochelarii de soare creati pentru fetele urate?

Au fost inventati ochelarii de soare pentru trasaturile urate ale fetei.

Karl Lagerfeld, designerul principal al casei Chanel, a declarat intr-un mesaj video, inclus intr-o campanie publicitara, ca noua sa linie de ochelari de soare echilibreaza si camufleaza "fetele urate", informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Designerul german, celebru si pentru faptul ca poarta tot timpul ochelari de soare cu lentile intunecate, spera sa ofere clientilor aceeasi experienta pe care el o traieste in fiecare zi, cu noua sa linie de ochelari cu rame speciale. Karl Lagerfel afirma ca acesti ochelari au potentialul de a-i face chiar si pe oamenii mai putin norocosi din punct de vedere fizic sa arate atragatori.

Karl Lagerfeld a facut aceste declaratii intr-un mesaj video care face parte din campania publicitara pentru noua sa linie de ochelari de soare. In aceasta campanie apar modelul olandez Saskia de Brauw si modelul spaniol Jon Kortajarena.

Citește și:

Inregistrarea video il arata pe Lagerfeld in spatele unei camere de filmat in timp ce le vorbeste celor doua modele despre beneficiile ochelarilor de soare.

"Echilibreaza fetele urate si le face pe cele frumoase sa arate si mai frumoase", declara renumitul designer.

Ochelarii Lagerfeld vor ajunge in curand in magazine si vor fi comercializati cu pretul de 125 de lire sterline.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.