Setari Cookie-uri

Monica Gabor, probleme in paradis. Se desparte de Mr Pink?

Moni o duce tot mai rau.

Ii place in Romania? Monica Gabor se afla de aproape o luna in tara si se pare ca nici nu se grabeste sa se intoarca in America. Surse din anturajul vedetei spun ca relatia dintre ea si Mr Pink nu este una perfecta, asa cum sustinea Moni.

Potrivit Ziarului Ring, Moni venise in tara doar pentru cateva zile… au trecut peste trei saptamani de atunci si ea nu da semne ca se pregateste de plecare. Si se pare ca problema nu este legata doar de Mr Pink, modelul avand si cateva dificultati legate de viza.

Monica si iubitul ei miliardar sunt impreuna de doi ani, locuiesc impreuna si au planuri de viitor. Vor sa se casatoreasca, sa aiba o familie, copii… dar Mr Pink nu este perfect:

Amandoi suntem gelosi. Mai mult el, dar nu suntem perfecti. Nu ma deranjeaza gelozia lui pentru ca se compenseaza cu romantismul si cu lucrurile frumoase pe care mi le ofera. Cand iubesti, ai o viziune putin distorsionata asupra lucrurilor. Curand il voi aduce in Romania.” – a declarat fosta scorpie de la Izvorani, informeaza sursa mai sus citata.

Citește și:

Foto interiro si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.