Setari Cookie-uri

Rapunzel chiar exista! Are doar 8 ani si parul ei masoara aproape un metru!

Fetita care va face istorie.

Bohdana Stotska are 8 anisori, iar parul ei este aproape cat inaltimea ei.

Scolarita masoara 1, 37 si este deja celebra in zona in care locuieste pentru podoaba capilara. Parul fetitei are aproape un metru lungime (0.9144 metri).

Chiar daca este dificil sa il intretina – ii ia peste doua ore doar pentru a il pieptana, Bohdana spune ca nu vrea sa se tunda, fiind inspirata de Rapunzel:

Imi place parul meu… il iubesc pentru ca nimeni nu mai are par atat de lung ca al meu. Am inceput sa il las sa creasca atunci cand aveam patru ani. I-am zis mamei ca nu vreau sa il mai tund si ea a fost de acord.” – a declarat fetita, informeaza Dailymail.

Olga, mama micutei, este cea care se ocupa de intretinerea parului: in fiecare zi sta jumatate de ora pentru a il prinde si a il impleti (altfel se incurca foarte repede). O data la 10 zile aceasta o spala pe cap, folosind un sampon si balsam special. Spalarea dureaza doua ore.

Citește și:

Trebuie sa o ajut, chiar daca pierd timpul. Nu folosim chimicale, folosim doar produse pentru bebelusi. Ii place pentru ca este in centrul atentiei, toata lumea ii admira parul. Vrea sa fie populara, vrea sa fie tot timpul bagata in seama.” – a spus mama Bodhanei.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.