Setari Cookie-uri

Adele, gest extrem pentru a isi proteja familia

Adele ne uimeste prin deciziile pe care le ia.

Cantareata britanica Adele si-a instalat geamuri antiglont in noua locuinta de cinci milioane de lire sterline pe care o detine in vestul Londrei, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Cantareata, care a fost recent premiata de regina Elisabeta a II -a cu distinctia Most Excellent Order of the British Empire, nu risca absolut nimic cand vine vorba de siguranta familiei, cu toate ca, noua casa pe care si-a cumparat-o este situata intr-un cartier select, iar printre vecinii sai se numara si membrii familiei Beckham.

Vedeta de 25 de ani vrea sa se protejeze pe sine, dar si pe partenerul sau de viata Simon Konechi si pe baiatul lor Angelom, de opt luni, astfel ca a facut rapid mai multe imbunatatiri la proprietatea pe care o detine in vestul Londrei.

"S-a mutat acum cateva luni. A renovat totul si a instalat chiar si geamuri antiglont. Proprietatea lor are patru dormitoare", a declarat o sursa apropiata artistei.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

In ciuda masurilor de protectie luate, Adele este departe de a fi o persoana exclusivista. Imediat dupa ce a inceput sa isi mobileze noua casa, cantareata a mers sa cumpere chilipiruri din magazinele second - hand din cartier.

O sursa a declarat ca Adele este o fata normala si iubeste chilipirurile. "Ii plac mai degraba magazile de cartier".

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscuta ca Adele, este cantareata si compozitoare. Ea a debutat la 19 ani si s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciata si de criticii muzicali. Adele a fost prima artista care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar in 2012 a castigat sase premii Grammy. Pana in prezent, ea a lansat pe piata doua albume, "19" si "21".

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.