Setari Cookie-uri

Foto: Mihaela Radulescu, vacanta de vis in locuri exotice!

Mihaela ne arata fotografii personale.

Mihaela Radulescu este din ce in ce mai activa pe retelele de socializare. Vedeta de televiziune posteaza non stop imagini pe pagina de Facebook, in care ne tine la curent cu tot ce face.

Recent frumoasa bruneta a postat cateva fotografii din vacanta petrecuta in Kenia, o vacanta “de vis”, cum spune chiar prezentatoare tv.

Toata familia se uita la mine si banuiesc ca se-ntrebau daca-s comestibila ):):):)
Kenia.... Usor scary, mai ales ca n-ai voie sa misti un deget in prezenta lor, nu stii cand ii apuca foamea.Mi-au trebuit vreo 10 minute sa fac poza asta, adica sa duc mana la aparat fara ca mama lor sa se prinda ca misca ceva in cadru.
” – comenteaza Mihaela.

Fratilor, girafa e chiar ....mare:):)
In Kenia... Vis!
"

Urmatoarea fotografie este facuta in Tanzania:

Si, in inchierea programului:), preferata mea, Cheetah ! ( nicio legatura cu Cita mea, care precis nu se poate uita la mine dintr-o pozitie asemanatoare, cu tot baletu' din tinerete:) - domnilor, mai pe limba vostra, dansa prinde vreo 120 de km la ora, ceea ce o califica drept animalul cel mai rapid de pe Pamant si de la 0 la 100 de km nu-i trebe decat 3 secunde ! Nasol e ca n-are claxon si nici nu vrei sa fii una dintre optiunile ei....culinare, deci faci poza si-o tai repede:)” – mai spune vedeta.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Facebook https://www.facebook.com/mihaela.schwartzenberg

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.