Setari Cookie-uri

Foto: Mihaela Radulescu, tot mai penibila. Fotografia care spune tot

Mihaela Radulescu duce lipsa de atentie.

Se cam plictiseste in Monte Carlo sau este speriata de atentia pe care o primeste rivala sa, Andreea Marin, in ultima perioada. Inca nu este cunoscut motivul, cert este ca Mihaela posteaza atat de des pe pagina sa de Facebook incat nici nu apuci sa ii vezi toate mesajele/fotografiile.

Ba ca a fost in vacante exotice, ba ca participa la evenimente mondene si poarta numai tinute sexy… viata ei este pe Facebook.

Cea mai recenta postare a prezentatoarei tv este una destul de ciudata: sta pe masa, imbracata in chilotei si un maieut, machiata si cu o privire seducatoare.

Comentariul Mihaelei este cel care scoate in evidenta imaginea:

Am gatit ciorba (nu era supa, scuze) si fac aroganta promisa - ma pregatesc de culcare, ca tot omu', pardon, ca toata diva:), ca, stiti, noi, divele, dormim pe masa, incaltate si cu ochii deschisi, ca sa nu se strice machiajul.” – spune vedeta.

Citește și:

Sa inteleg ca acesta este un pamflet? Nu prea ti-a iesit Mihaela. Hop, cum Andreea este bagata in seama tot mai mult – incepi sa cercesti atentie. Iar apoi este vina jurnalistilor ca nu o lasa in pace si cere sa i se respecte viata privata.

SERIOS?

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.