Setari Cookie-uri

Violenta? Gestul Rihannei a socat lumea! Ce i-a facut unui fan?

Rihanna, gest incredibil.

Ar fi normal ca Rihanna sa aiba o legatura stransa cu fanii ei deoarece, sa fim sinceri, datorita lor a ajuns unde este acum.

Da’ de unde?! Pe internet a fost postat un clip in care este surprins un moment destul de urat: Rihanna isi loveste un fan cu microfonul. Videoclipul a devenit viral in doar cateva ore, fiind preluat de toate site-urile internationale.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Incidentul se intampla in timpul unui concert sustinut in Birmingham, concert la care aceasta a intarziat doua ore. Rihanna se plimba printre fani, intinzandu-le mana sa o atinga… unul dintre cei prezenti, mai entuziasmat, o prinde de mana dar uita sa ii mai dea drumul. Nervoasa, Riri se intoarce la el si poc – cu microfonul in fata. Culmea, bodyguarzii erau langa ea. Te-ai astepta sa ii lase pe ei sa se ocupe de aceasta problema!

Citește și:

Inteleg, e stresant sa fii celebra si adorata de lumea intreaga. Fanii platesc bani grei pentru a veni la concerte (sa nu mai vorbim de cei care isi cumpara bilete exact langa scena) – iar tu te superi pentru ca unul dintre ei a vrut sa te tina de mana.

Vedeti momentul mai jos:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.