Setari Cookie-uri

Madalina, deja inlocuita. Noua IUBITA a lui Gerard Butler

Madalina Ghenea e de domeniul trecutului.

Actorul in varsta de 43 de ani a fost vazut in bratele unei tinere in insula italiana Capri.

Scotianul de 43 de ani nu are gusturi rele cand vine vorba de femei! El a fost vazut recent in tandreturi in fata hotelului Quisisana, din Capri, Italia cu o tanara misterioasa. Ea e prima femeie din viata lui de la despartirea de Madalina Ghenea.

Cu putin timp in urma Butler declara la un post de televiziune german ca „s-a cumintit" dupa ce el si Madalina au pus punct relatiei de aproape un an. Cuceritorul care a bifat de-a lungul carierei de gigolo nume ca Rosario Dawson, Shanna Moakler, Jennifer Aniston, Martina Rajic si Brandi Glanville, a fost surprins de paparazzi italieni in timp ce conducea tandru catre hotelul unde era cazat o tanara bruneta.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Cei doi au dansat pe terasa hotelului, au ras si s-au mangaiat discret. Aflat in Italia unde promoveaza ultimul sau film, Butler pare sa fi trecut repede peste despartirea de romanca de 25 de ani. Din fericire, programul incarcat al Madalinei o tine departe de fostul iubit, ea fiind momentan in Praga la o serie de evenimente cinematografice.

Citește și:

Desi este o femeie puternica, o intalnire neasteptata cu Gerard Butler ar putea-o lovi ca un traznet...

Vezi imagini pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.