Setari Cookie-uri

Video incriminator: Justin Bieber se drogheaza? Iata dovada!

Justin Bieber, suspectat ca foloseste substante stupefiante

Faima are o latura ascunsa, intunecata. Vedetele americane aflate in lumina reflectoarelor inca din copilarie ajung la maturitate cu probleme serioase de identitate sau de atitudine.

In cazurile cele mai grave se poate ajunge la probleme psihice majore, vezi cazul Britney Spears. Ca sa scape de toate acestea, tinerii care traiesc visul american apeleaza la tot felul de substante, de la alcool pana la droguri injectabile.

Se pare ca nici idolul adolescentelor din lumea intreaga, Justin Bieber, nu face rabat de la aceasta regula. El s-a filmat pentru Instagram in intimitatea casei sale, cu sapca proptita-n motul capului si intoarsa la spate in stilul specific. Spre deliciul fanelor, el apare in filmulet fara tricou, cu (aproape) muschii la vedere.

Dar nu acest lucru a atras atentia oamenilor. Tanarul artist pare usor “intoxicat” si rade necontrolat. El incearca sa le transmita fanilor sai ca va urca filmuletul pe Instagram insa nu poate sa lege mai mult de trei cuvinte iar dupa cateva minute, cedeaza!

Citește și:

Ceea ce a socat mai tare este privirea ratacita din ochii umflati si inrositi ai lui Justin. Sa fie acesta un semn ca a apucat-o pe cai gresite?

In ultima perioada, tanara senzatie a muzicii a avut numeroase probleme cu legea, in special din cauza stilului sau iresponsabil de a conduce.

sursa foto prima pagina: Captura YouTube

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.