Setari Cookie-uri

Una dintre cele mai frumoase femei din lume s-a nascut...baiat.

Participanta la un concurs de frumusete se transforma treptat din barbat in femeie

Dani St James arata din cap pana in picioare ca o adevarata regina a frumusetii dar adevarul este ca ea s-a nascut baiat. In urma cu trei ani a inceput transformarea din barbat in femeie.

In prezent, Dani se imbraca in haine de femeie si ia un tratament hormonal. S-a inscris recent la concursul de frumueste Miss Diamond Queen 2013 pe care spera sa-l castige.

Ea lucreaza in prezent ca manger la un club de noapte din Camden. Chiar daca a renuntat la viata de barbat in 2010, ea recunoaste ca schimbarile au inceput mult mai devreme.

Potrivit Daily Mail, Dani a declarat ca tranzitia de la barbat la femeie a fost un proces trepat. Ea a crescut jucandu-se cu jucarii pentru fete si cand a implinit 11 ani a inceput sa foloseasca produse de machiaj. Atunci le-a marturisit parintilor sai ca este gay si in scurt timp, la varsta de 12 ani, a avut primul iubit.

Citește și:

Ea isi aminteste ca la 3 ani, parintii ei i-au cumparat un carucior de jucarie pentru papusi si nu l-au interesat niciodata sporturile sau figurinele cu super eroi. Prima data cand a realizat ca este diferit de ceilalti baieti se afla la petrecerea unui prieten. Toti baietii erau afara si jucau fotbal in timp ce el a ramas in casa si s-a jucat cu catelul.

A existat intotdeauna o parte din mine care constientiza ca eram diferit, spune Dani. Nu m-am simtit niciodata prizonieri pentru ca familia mea m-a acceptat asa, am avut liberatea sa fiu eu insami. Cand am implinit 16 ani, am renuntat la scoala si am devenit make up artist.

Atunci am inceput sa experiementez cu machiajul, ajungand sa nu mai ies din casa daca nu ma machiam. La 17 ani mi-am lasat parul lung, am folosit extensii si am inceput sa port haine de femeie. Cu toate acestea, inca ma identificam cu sexul masculin.

Citește și:

Vezi aici cum arata Dani St James acum.

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.