Setari Cookie-uri

Clipe grele pentru Adrian Mutu si Alexandra Dinu

Fiul lor, Mario, a suferit o operatie pe cord deschis.

Momente extrem de dificile pentru Adrian Mutu si Alexandra Dinu. Recent, fiul lor, Mario, a suferit o operatie pe cord deschis, din cauza unei anomalii congenitale, informeaza Libertatea.

In urma unui consult general, medicii au cazut de comun acord ca Mario sa fie operat de urgenta. Copilul sufera de o deficienta cardiaca care ii putea pune viata in pericol.

Alexandra Dinu a declarat ca a fost cea mai dificila perioada din viata ei, insa este fericita ca totul s-a terminat cu bine:

L-am externat sambata pe Mario, acum este bine. Operatia a durat in jur de doua ore si jumatate.

Interventia chirurgicala a fost diferita de cea la care a fost supus Antonio Cassano, chiar daca a fost aceeasi echipa de medici. In cazul lui Mario a fost facuta de o asemenea maniera incat sa nu mai necesite vreodata o interventie pe cord.

Baiatul meu a reactionat cu mult curaj, cu multa forta, chiar nu ma asteptam. I-am descoperit problema in ianuarie, insa am asteptat atatea luni pentru ca am ales cu multa grija medicii. Am ales instinctual, dar si pentru ca am avut incredere in acei oameni.

Citește și:

Ca parinte, bineinteles ca traiesti la o intensitate maxima aceste momente. Suferi mai rau decat daca ai fi tu in cauza. Daca ti se intampla tie, stii cum sa actionezi, insa cand i se intampla copilului tau si nu ai puterea sa faci ceva, nu poti decat sa te simti neputincios si sa astepti rezultatul.


Medicii m-au intrebat daca vreau sa intru in sala in timpul operatiei, insa am refuzat pentru ca nu as fi rezistat. Am preferat sa astept pe holuri impreuna cu Adi.
”, a spus vedeta potrivit sursei mai sus citate.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.