Setari Cookie-uri

Halle Berry declara razboi paparazzilor. Ce a hotarat actrita?

Halle Berry este pusa pe fapte mari.

Actrita americana Halle Berry s-a prezentat marti la California State Capitol - sediul guvernului acestui stat american - pentru a sustine o initiativa legislativa care limiteaza drepturile paparazzilor de a-i fotografia pe copiii vedetelor din showbiz si pe cei ai altor persoane publice, informeaza Mediafax.

"Fiica mea nu vrea sa mearga la scoala pentru ca stie ca «oamenii» o urmaresc", a declarat actrita americana in fata Comisiei pentru siguranta publica. "Acestia apar brusc din tufisuri si din spatele masinilor si din tot felul de locuri, hartuindu-i pe acesti copii doar pentru a obtine fotografii cu ei", a adaugat Halle Berry, citata de accesshollywood.com.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Halle Berry, care este insarcinata, a spus ca a facut aceasta declaratie publica pentru a sustine legea anti-hartuire propusa de senatorul Kevin de Leon din Los Angeles, "in calitate de mama a unei fetite si a unui bebelus baietel care inca nu s-a nascut".

Citește și:

"Daca legea va fi adoptata, calitatea vietii mele si vietile copiilor mei se vor schimba considerabil", a adaugat artista americana.

La recomandarea Comisiei pentru siguranta publica, legea urmeaza sa fie prezentata Comitetului Juridic al statului California, iar sustinatorii ei au promis ca vor clarifica limbajul si termenii din acest proiect de lege pentru a proteja drepturile oferite jurnalistilor si fotografilor de Primul Amendament din Constitutia americana.

"Exista o definitie vasta pentru hartuire", a declarat Melissa Melendez, membru in Guvernul californian, solicitand o serie de clarificari pentru aceasta proiect de lege.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.