Setari Cookie-uri

Incredibil! Ce barbat celebru si-a dezbracat iubita mai tanara cu 30 de ani in vazul lumii?

Un barbat faimos si iubita sa, model de renume international, au renuntat la orice jena pe o plaja publica

Dragostea nu are varsta. Sau jena, dupa cum au demonstrat milionarul Russell Simmons si mai frageda sa iubita. Ei s-au plimbat ca doi adolescenti indragostiti pe plajele din Malibu, potrivit Daily Mail.

Simmons, a carui avere este estimata la 500 milioane de dolari, a "defilat" intr-o tinuta lejera formata dintr-o pereche de pantaloni scurti roz si un tricou albastru in timp ce iubita sa si-a afisat corpul de model intr-o rochie scurta, inflorata.

La un moment dat, coplesiti de atata dragoste, cei doi s-au luat la harjonit iar Russell a ridicat-o pe Hana Nitsche peste umarul sau.

Este limpede ca Simmons nu isi arata inca varsta (fie asta, fie modelul nu depaseste 50 de kilograme). Cert e ca nu a fost nimeni atent la milionar si la forta sa impresionanta. Toata lumea a fost cu ochii pe fundul Hanei care, din cauza rochiei foarte scurte, a fost expus vederii tuturor fara nicio jena.

Citește și:

Mogulul are o pasiune pentru modelele mult mai tinere decat el. Simmons s-a casatorit in 1998 cu supermodelul Kimora Lee, in varsta atunci de 21 de ani, in timp ce mirele avea frageda varsta de 39 de ani. Ei au divortat in 2009 dar au impreuna doua fetite de 11 si respectiv, 13 ani.

sursa foto: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.