Setari Cookie-uri

FOTO: Anda Adam in tinuta care iti strepezeste dintii!

La asa silicioane, asa sutien!

Anda Adam este o frumusete autohtona. Chiar daca are cateva operatii estetice si este adepta blondului platinat, nimeni nu poate spune despre cantareata ca nu arata foarte bine.

Are un corp incredibil la care a lucrat foarte mult si pe care si-l mentine cu un efort considerabil. Abdomenul ei face multe femei sa ofteze cu ciuda iar sanii ei, chiar daca sunt siliconati, apar in fanteziile barbatilor.

Singurul lucru care i se poate reprosa Andei Adam este stilul sau vestimentar, plin de suisuri si coborasuri. Uneori, arata ca o papusa, pusa la punct pana la varful unghiilor. Alteori insa, pare ca se imbraca pe intuneric.

Asa este cazul tinutei pe care v-o prezentam acum. Anda a purtat un sutien care pare ca o strange si o fustita de voal, un tutu, o minunatie care nu lasa prea multe imaginatiei. Volanele si tivul de culoarea vantului turbat sunt doar doua dintre elementele care iti scot ochii.

Citește și:

Daca muti privirea mai jos, pe picioarele bine lucrate ale Andei, tot efectul lor este stricat de botinele multicolore, tipatoare!

Anda este cu siguranta o femeie frumoasa insa tinutele pe care le alege uneori functioneaza in dezavantajul ei.

sursa foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.