Setari Cookie-uri

Foto: Andreea Marin si VISUL pe care si-l indeplineste doar o data pe an

Andreea Marin, mai fericita ca niciodata.

Andreea Marin este in concediu. Vedeta a facut o scurta pauza de la turneul Scoala Mamelor si a plecat departe (probabil cu noul sau iubit).

Chiar daca se relaxeaza si se bucura de zilele de vacanta, fosta zana a surprizelor nu renunta la contul sau de Facebook. Aceasta posteaza cat de des poate imagini cu ea din vacanta.

Una dintre fotografii este cu ea la piscina. In descriere, Andreea spune ca din cauza programului extrem de aglomerat, reuseste sa faca asta doar o data pe an:

Un vis pe care mi- l implinesc doar o data pe an... daca sunt norocoasa:) ... dupa micul dejun, sa stau pur si simplu la soare, cu gandurile mele si cu o carte buna alaturi... fara telefon, mail, griji imediate... se numeste rasfat, stiu... si fiecare dintre noi il merita , macar o data in an.

Nu e nevoie sa mergi la capatul lumii pentru asta. Nu astepta sa fii rasfatat(a). Daruieste-ti singur(a) clipe de liniste. Iubeste-te. Fa loc pentru pace in viata ta, ca sa poti sa razbati mai departe.” – scrie Andreea pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.