Setari Cookie-uri

Pasi ca sa-ti faci sotul sa vrea sex cu tine in fiecare zi

Lectii pentru o relatie pasionala.

Pentru a mentine flacara aprinsa in cuplu si pentru a te asigura ca barbatul de langa tine nu se gandeste sa faca sex cu alte femei in afara de tine, trebuie sa cunosti o serie de ponturi care il vor face sa te vrea zilnic.

In prima faza, este posibil sa fie destul de greu sa respecti aceste reguli insa odata ce vei vedea care sunt rezultatele cu siguranta vei fi si mai sarguincioasa in a le da curs.

Pentru ca barbatul sa fie permanent interesat de corpul tau si pentru a-l face sa te vrea cu orice ocazie, trebuie sa respecti o serie de pasi care iti vor aduce rezultatele dorite.

1. Da impresia ca vrei sa fii mereu in forma ca sa te atinga

Nu este foarte important sa ai un trup de zeita! Mai mult decat atat, schimbarile corpului tau, spre surprinderea ta, este posibil sa-i pice bine sotului tau. Este pana la urma barbat si are nevoie de diversitate, asa cum si tu ai. Insa, pentru a-l face sa observe unele lucruri la tine, vorbeste-i des despre cat de mult iti doresti sa fii in forma. Spune-i ca ai vrea sa iti tonifiezi pulpele si fundul si roaga-l sa le atinga sa “iti spuna parerea lui”. Este de ajuns sa-i arunci o privire obraznica in momentul in care faci asta si cel mai probabil va sari pe tine.

Citește și:

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.