Setari Cookie-uri

Giulia: Cea mai inteligenta replica data Iuliei Albu, dupa ce aceasta a jignit-o

Giulia stie cum sa intoarca un caz in favoarea ei.

Iulia Albu a mers in emisiunea WowBiz, de la Kanal D, si a jignit-o pe Giulia, spunand ca nu stie sa se imbrace si ca o imita pe Rihanna:

"Giulia are o pasiune pentru Rihanna si incearca s-o imite foarte tare. Ea adora perlele si pantofii neon. Are fundite pe unghii, incredibil! Exact asta mai lipsea. Mai trebuia sa-si asorteze manichiura cu pantofii. Sunt foarte dragute daca juca in filmul «101 Dalmatieni». N-are o figura care sa-i permita o astfel de frizura. Nota 6." – a declarat Iulia, informeaza Click.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Asa cum era de asteptat, Giulia nu se lasa mai prejos si ii da replica (destul de inteligenta si chiar amuzanta):

Draga Iulia,
Este foarte trist ceea ce ti se intampla... daca in trecut s-au luat masuri, invocandu-se drepturile omului iar pentru oameni ca Nikita si Naomi s-a oprit bataia de joc de dragul audientei, in cazul tau se intampla un abuz. Faptul ca trebuie sa umbli alaturi de o gaina pentru a capata o minima candoare din partea tovarasilor de specie mi se pare la fel de umilitor precum un viol. Trebuie sa stii, vreau sa stii ca esti un om special care merita toata atentia noastra. Iulia, meriti sa fii iubita! Meriti sa fii iubita pentru ceea ce esti nu pentru gaina! Iulia, nu ai nevoie de gaina esti o vedeta superba, speciala si cu mari scopuri in viata din nastere!
” – scrie Giulia pe contul sau de Facebook.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.