Soc la Hollywood: Ce vedeta se marita cu fratele ei vitreg?

Soc la Hollywood: Ce vedeta se marita cu fratele ei vitreg?
Kudika
12 Iulie 2013

E gata sa faca orice pentru relatia lor.

Bobbi Kristina Brown are doar 20 de ani si este fiica regretatei Whitney Houston. Adolescentei i s-a luat de viata de tinerica si a hotarat ca e timpul sa faca ceva mai interesant, si anume sa se marite… si nu cu oricine, ci cu fratele ei vitreg.

Chiar daca intreaga familie se opune, Bobbi este hotarata sa faca acest pas.

Nick Gordon, cel care i-a furat inima, are 23 de ani si a fost crescut de Whitney Houston. Cei doi tineri au crescut impreuna, s-au jucat impreuna, au impartit aceleasi jucarii… au fost ca fratii. Chiar si asa, Bobbi spune ca il iubeste (nu ca pe un frate, ci ca pe un barbat) si ca nu va renunta niciodata la relatia lor, informeaza Libertatea.

Foto: Guliver/ SplashNews

Da, eu si Nick suntem logoditi. M-am saturat sa aud oamenii vorbind despre faptul ca m-am maritat cu fratele meu si ca mama mea, daca ar mai fi fost in viata, nu ar fi fost de acord cu relatia noastra.

Sa fie clar pentru toata lumea, nu suntem chiar frate si sora, pentru ca mama nu a apucat sa il adopte pe Nick. Mai mult, mama spunea mereu ca stie ca noi doi vom incepe o relatie. Ea ma cunostea mai bine decat voi…Trebuie sa incetati sa imi mai judecati relatia. E decizia mea cu cine vreau sa fiu”- a declarat tanara, potrivit sursei mai sus citate.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri