Despre sex cu... Mihaela Radulescu

Despre sex cu... Mihaela Radulescu
Kudika
15 Iulie 2013

Vedeta vorbeste deschis despre sex, erotism si fantezii.

Mihaela Radulescu este mai sincera ca niciodata. De la un timp de vreme ii place sa fie in centrul atentiei, asa ca de fiecare data incearca sa vina cu texte cat mai socante pe pagina sa de Facebook.

Daca zilele trecute aceasta vorbea despre femeile urate si femeile care nu fac destule ciorbe, iata ca de data aceasta Mihaela a hotarat sa surprinda cu un alt subiect: sexul.

"Mai putina vulgaritate sexuala in public si mai mult sex de calitate in intimitatea fiecarui cuplu ar schimba atatea intr-o societate...

Sexul n-ar trebui sa incurce viata nimanui, ci s-o faca mai pura, mai sanatoasa, mai fericita, chiar si mai distractiva, daca e …fara obligatii:).

Ramane doar sa stabilim cum tratam chestiunea…in doi si cat de pregatiti suntem pentru schimbari, provocari si…fantezii….in doi

Se fac atatea glume proaste despre sex, sunt jignite atatea femei la acest capitol, dar atat de putini au inteligenta de a explora tema cu sufletul-pereche de mana…" – sunt doar cateva franturi din materialul scris de Raduleasca pe Facebook, informeaza Click.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri