Setari Cookie-uri

De citit! Brad Pitt: Cea mai emotionanta si sincera declaratie de dragoste!

Barbatul de care ar avea nevoie orice femeie.

Brad Pitt a scris recent un articol intitulat A Secret of Love (Un secret al Dragostei). Am gasit acest material din intamplare, in timp ce cautam lucruri neinteresante pe google.

Este vorba despre o scrisoare de dragoste adresata Angelinei si nu numai: pare a fi o lectie de iubire pentru toti barbatii si o stare de bine pentru femei.

Nu stiu daca ati citit articolul (daca da, trebuie sa il recititi), insa pentru mine este una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste. De ce? Pentru ca este sincera, pentru ca Pitt vorbeste din inima si pentru ca arata o alta fata a Angelinei.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Actorul spune cam asa:

Partenera s-a imbolnavit. Era cam tot timpul nervoasa din cauza problemelor de la munca, din cauza vietii personale, din cauza esecurilor si problemelor cu copiii. Pierduse 13 kilograme si ajunsese sa cantareasca 41 de kilograme. Avea doar 35 de ani. Apoi a slabit si mai mult. Plangea cam tot timpul. Nu era o femeie fericita.

Citește și:

Se plangea tot timpul ca o doare capul, ca are probleme cu inima si ca simte durere in zona spatelui si a coastelor. Nu dormea nopti intregi, adormea doar dimineata si obosea foarte repede in timpul zilei.

Relatia noastra era pe punctul de a se incheia. Ea nu mai era frumoasa, avea ochii umflati si renuntase sa mai aiba grija de ea. Nu mai voia sa joace in filme si refuza orice rol pe care il primea. Imi pierdusem speranta si credeam ca ne vom desparti in curand.

Dar apoi am hotarat ca este timpul sa actionez. Dupa toate lucrurile, aveam langa mine cea mai frumoasa femeie de pe pamant. Ea este ideala pentru mai mult decat jumatate din toti barbatii si femeile din lume, iar eu eram singurul caruia ii era permis sa doarma alaturi de ea si sa o imbratiseze.

Am inceput sa ii cumpar flori, sa o sarut tot mai des, sa ii fac complimente. Am surprins-o si am multumit-o in fiecare minut. I-am luat numeroase cadouri si am inceput sa traiesc doar pentru ea. In public am vorbit doar despre ea. Toate discutiile mele duceau catre ea. Am laudat-o in fata prietenilor sai. Nu-ti va veni sa crezi, insa parca a inflorit.

Citește și:

S-a transformat intr-o femeie si mai frumoasa decat era inainte. A pus kilogramele pierdute la loc si nu mai era deloc nervoasa. Ajunsese sa ma iubeasca mai mult ca niciodata. Nu am stiut ca poate iubi ATAT de mult.

Si apoi am realizat…”Femeia reprezinta reflexia barbatului de langa ea.”

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.