Setari Cookie-uri

Kate Middleton a suferit un avort spontan. Drama prin care a trecut ducesa

Dezvaluiri socante despre starea ducesei de Cambridge.

In timp ce toata lumea asteapta venirea pe lume a bebelusului regal al Marii Britanii, ziaristii arunca bomba: Kate Middleton a mai fost insarcinata, insa nu a putut pastra sarcina.

Potrivit revistei Globe, citata de allvoice.com, ducesa de Cambridge a suferit un avort spontan la inceputul anului 2012. Kate si sotul sau, printul William, au fost devastati, insa au reusit sa treaca peste asta.

Secretul a fost tinut ascuns de presa britanica pentru a nu pata imaginea ducesei.

Printul William si sotia sa, Kate, sunt devastati dupa ce au aflat ca doctorii nu au putut salva copilul pe care ei si-l doreau cu mare disperare.” – era mesajul scris pe revista Globe.

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Potrivit Libertatea, Kate a avut parte de ingrijire medicala pe intreaga perioada a sarcinii. Aceasta a fost supravegheata de o armata de doctori pentru ca bebelusul sa se nasca la timp si sa fie perfect sanatos.

Citește și:

Cel mai critic moment a fost acela in care Kate a fost internata de urgenta din cauza deshidratarii. Insa, de atunci, sarcina a evoluat bine, iar acum este asteptata venirea pe lume a primului copil al cuplului regal.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.