Iulia Vantur s-a intors in tara pe cai mari. Dupa mai bine de doua luni de vacanta, va reveni din nou pe micul ecran, cel mai probabil din toamna.

3 pasi simpli pentru o marire de salariu

Potrivit unor surse din PRO TV, Stefan Banica jr. a sarit ca ars cand a aflat ca Iuliei Vantur, colega lui de la „Dansez pentru tine", i s-a marit salariul pentru a prezenta in continuare show-ul umanitar.

Cantaretul a fost foarte deranjat ca partenerei lui de prezentare i s-au adaugat la onorariu 5.000 de euro, pentru noul sezon, care va fi transmis din toamna si pentru care preselectiile deja au inceput.

Se pare ca Banica se astepta ca si el sa beneficieze de un salariu mai mare. Mai mult, el considera ca salariul Iuliei a fost marit in mod nejustificat.

De cealalta parte, conducerea postului, care a scos-o pe Iulia Vantur de la pupitrul stirilor de weekend, dupa ce ea a plecat acum mai bine de doua luni in India, la actorul de la Bolywood Salman Khan, considera ca bonusul e un efort mai mic decat sa o fi inlocuit pe Iulia si in emisiunea umanitara.

Mai multe detalii pe Click.ro

Vrei o marire de salariu? Iata ce poti face
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: