Suma fabuloasa incasata de Cel mai bine actor platit de la Hollywood

Suma fabuloasa incasata de Cel mai bine actor platit de la Hollywood
Kudika
17 Iulie 2013

Cu banii primiti va putea trai linistit tot restul vietii.

Robert Downey Jr. este cel mai bine platit actor de la Hollywood, intrucat a obtinut in ultimele 12 luni venituri de aproximativ 75 de milioane de dolari, depasindu-i pe Channing Tatum si Hugh Jackman, afirma editorii site-ului Forbes.com, citati de Reuters, informeaza Mediafax .

Robert Downey Jr., in varsta de 48 de ani, a jucat in doua productii Disney cu supereroi, "The Avengers", lansata in 2012, si "Iron Man 3", in 201. Ambele filme au generat incasari de peste 1 miliard de dolari in box office-ul mondial, asigurandu-i astfel starului american primul loc in topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood.

"Fiecare studio din Hollywood si-ar dori sa il distribuie intr-un film de-al lor, iar acum ele trebuie sa plateasca bani multi pentru acest privilegiu", a declarat, marti, Dorothy Pomerantz, editorialist la Forbes.com, vorbind despre Robert Downey Jr.

Topul a fost realizat pe baza castigurilor realizate de actorii hollywoodieni in perioada iunie 2012 - iunie 2013.

Proaspatul tatic Channing Tatum, in varsta de 33 de ani, si-a finantat singur filmul despre stripperi "Magic Mike", care, regizat de Steven Soderbergh, a obtinut incasari de 167 de milioane de dolari. El se afla pe locul al doilea in acest top, cu venituri estimate la 60 de milioane de dolari.

Actorul australian Hugh Jackman, in varsta de 44 de ani, al carui nou film "The Wolverine" va fi lansat in Statele Unite saptamana viitoare, ocupa locul al treilea, cu venituri estimate la 55 de milioane de dolari.

Mark Wahlberg, in varsta de 42 de ani, a avut succes cu comedia "Ted", un film care a generat incasari de 550 de milioane de dolari pe plan mondial si i-a adus actorului american venituri de 52 de milioane de dolari. Wahlberg ocupa locul al patrulea in acest top.

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri