Setari Cookie-uri

Kourt, nu face miscari bruste! Sanii lui Kourtney Kardashian o iau la vale!

Membra clanului Kardashian, intr-un costum de baie care nu lasa prea mult imaginatiei!

In ultima perioada, toti ochii au fost atintiti asupra lui Kim Kardashian iar surorile sale un intrat intr-un con de umbra. Am zis in ultima perioada? Pardon! Kimmie, cum o alinta mamagerul ei, a fost intotdeauna locomotiva cu bani a familiei Kardashian.

Surorile ei sunt intotdeauna eclipsate de orice ar face Kim si nu sunt suficiente nici filmulete "picante" cu Khloe de pe site-urile cu adulti si nici povestea de dragoste a lui Kourtney cu Scott.

Dar exista si avantaje atunci cand nu esti mereu in lumina reflectoarelor. Kourtney s-a relaxat la piscina alaturi de copiii sai. Nu stiu cine a sfatuit-o sa aleaga costumele de baie pentru ea si micuta Penelope, dar n-a invatat-o bine. Si daca a facut dupa capul ei, rau cap a avut!

Penelope a purtat un costum de baie din doua piese cu animal print. Mezina lui Kourt are 1 an de zile iar mama ei este aspru criticata in presa internationala pentru aceasta alegere atat de neinspirata pentru un copil

Citește și:

Insa nici Kourtney nu este prea departe. Ea a purtat un costum de baie intreg, negru cu un decolteu foarte, foarte adanc. Acesta lasa sa se vada cu ochiul liber ca ceva se intampla cu sanii ei. O iau la vale si s-au hotarat sa faca razmerita.

sursa foto: Guliver/ Splash News

sursa foto prima pagina: Instagram

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.