Setari Cookie-uri

Video: Rihanna a izbucnit in plans in timpul unui concert

Rihanna, plansete pe scena.

Nimeni nu stie ce sa mai creada despre Rihanna. Vedeta intarzie cu orele la concertele sale, demonstrand fanilor ca nu ii pasa absolut deloc de banii pe care acestia i-au dat pentru a o vedea.

Potrivit presei internationale, cantareata are probleme din cauza stilului de viata: petreceri non stop, alcool si droguri. Pana si Jay Z declara recent ca ea este cea care ia deciziile si ca nu poate face nimic in aceasta privinta.

La cel mai recent concert sustinut de aceasta pe Grand Stade de Lille, Franta, Rihanna a izbucnit in lacrimi in timp ce canta piesa Stay. Sa fie din cauza lui Chris Brown (cei doi s-au despartit din nou recent) sau sa fie de la emotii?

Foto interior si prima pagina: Instagram

Va multumesc enorm. Nu imi vine sa cred. Sunteti cei mai tari. Ma faceti fericita, asta e tot ce conteaza pentru mine. Si faptul ca stau aici, alaturi de voi, este un vis implinit. Nu-mi vine sa cred ca turneul meu se apropie de final. Este trist. Urasc sa imi iau la revedere. Voi mi-ati aratat foarte multa dragoste in seara asta. Va iubesc!” – a spus Rihanna.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.