Setari Cookie-uri

Oana Zavoranu: Mesajul ORIBIL cu care si-a socat fanii

Fanii au taxat-o dur pentru asta.

Oana Zavoranu face gafa dupa gafa. Vedeta este impotriva tuturor si vrea sa ii vada pe toti care o ranesc la pamant. Dupa Pepe (cel care a parasit-o) este randul unui alt barbat. Motivul? Acesta nu o trateaza precum o diva, ci o obliga sa munceasca.

Oana a participat la emisiunea “Serviti, va rog”, unde a trebuit sa indeplineasca mai multe sarcini… care au epuizat-o.

Nervoasa pentru faptul ca trebuia sa asculte si sa primeasca ordine de la o persoana mai in varsta decat ea, Oana i-a lasat un mesaj destul de dur – pentru care a fost taxata scump de fanii sai:

Stiu ca sunteti suparati ca nu am mai postat de multa vreme, dar am avut multe pe cap. La Pro tv a inceput un sezon nou cu mine si alti trei oropsiti ai sortii… care mai de care mai <<indemanatici>> si <<dornici>> de munca fizica.

Citește și:

Lui Nea caisa (adica Nea Marin) i-am urat muuuulti, muuuulti ani in pamant… de bun ce e! Zicea ca munca innobileaza. A fost haios, am rezistat eroic. La multe zile distanta dupa ce am scapat de acolo, am visat ca ma fugarea toata noaptea Nea Marin. In fine, am ajuns acolo o diva, dar am plecat o relicva.” – a scris Oana Zavoranu pe contul sau de Facebook.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.