Setari Cookie-uri

Merita tot respectul: Motivul pentru care Kate Middleton e laudata de lumea intreaga!

Kate Middleton a devenit iubita de toata lumea.

Fie ca iti place de ea, fie ca te-ai saturat sa tot citesti stiri despre ea… decizia ei te va impresiona. Kate Middleton este iubita de intreaga lume datorita curajului sau.

Publicatia Dailymail o lauda pe Ducesa de Cambridge pentru ca a avut curajul de a aparea in fata lumii intregi la doar o zi de la nastere. Asa cum era de asteptat, Kate nu a scapat de burtica de graviduta (numita si “mummy tummy”), insa nu a interesat-o. Pentru ea nasterea bebelusului a fost mai importanta decat recuperarea siluetei.

Kate a avut o aparitie impecabila: un machiaj delicat si o coafura perfecta – ca de fiecare data. Singurul lucru care o dadea de gol ca a nascut era burtica destul de proeminenta, pe care o afisa cu mare mandrie.
In doar cateva minute Kate a reusit sa faca foarte multe pentru viitoarele mame – a devenit un exemplu pentru toate femeile.

Citește și:

Din pacate, foarte multe vedete refuza sa iasa in public pana cand nu arata impecabil (vezi situatia lui Kim Kardashian, care refuza sa se afiseze in public deoarece inca mai are de slabit) si ajung sa se infometeze pentru a slabi cat mai repede.

Cu siguranta si Kate va face tot posibilul sa slabeasca si sa revina la silueta perfecta, insa la prima aparitie in public dupa nastere a demonstrat ceva: nu i-a fost teama de critici!

Foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Poarta si tu o rochie precum cea a lui Kate. O poti comanda de aici

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.