Setari Cookie-uri

Intre Antonia si Alex Velea nu este NIMIC! Iata dovada

O relatie interzisa, insa extrem de bine promovata.

Alex Velea vorbeste pentru prima data despre relatia cu Antonia. Cantaretul a fost invitat la Mihai Morar in emisiune, unde a facut cateva referiri la frumoasa bruneta.

Imediat dupa ce artistul a terminat de cantat, moderatorul emisiunii a invitat copiii veniti la show sa faca poze cu Velea, informeaza Libertatea.

“Sa veniti sa va faceti poze! Maine o sa apareti in ziare cu Alex Velea.” – a spus Morar.

“Oare Antonia ce zice despre asta?” – a comentat imediat Alex Velea.

Prezentatorul a facut referire la faptul ca intr-un timp foarte scurt Velea a ajuns sa fie cel mai urmarit de paparazzi din Romania, insa el nu a fost de acord cu aceasta afirmatie, adaugand ca “Antonia e mai urmarita de paparazzi decat mine.”

O relatie interzisa avand in vedere ca Velea este casatorit, iar Antonia nu a divortat. Cei doi cantareti sunt pe val, lucru care ii bucura extrem de mult deoarece contractele sunt din ce in ce mai multe.

Citește și:

Nu stiu de ce, dar eu am impresia ca aceasta “relatie” este bine gandita de PR-istii celor doi DOAR pentru marketing si publicitate!

Atat Velea cat si Antonia isi tin fanii in suspans si refuza sa comenteze relatia lor, nu au fost fotografiati impreuna (in ipostaze tandre), iar Ana, sotia lui Velea, isi vede linistita de treaba. Vizualizarile pe Youtube au crescut, paparazzi sunt pe urmele lor, in fiecare zi apar articole legate de “relatia” lor. Iar ei sunt mai fericiti ca niciodata pentru ca propunerile de concerte/contracte/aparitii tv/invitatii se tin lant.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.