Setari Cookie-uri

Mihaela Radulescu, batjocorita in ultimul hal! Cum a fost jignita vedeta?

Scandal de proportii in showbizul romanesc.

Radu Mazare se ia de Mihaela Radulescu. Invitat pe platoul unei emisiuni tv, primarul Constantei a avut numai cuvinte urate la adresa Mihaelei, spunand ca aceasta este o “haimana” si ca fostul sot, Elan Schwartzenberg (prieten bun cu Mazare) a prins-o cu un alt barbat in pat:

“A prins-o barbatul ei cu altul in casa” – a spus Mazare, adaugand ca daca i-ar fi facut lui asta “i-ar fi mutat gura Mihaelei Radulescu la spate.”, informeaza Libertatea.

Prima reactie a Mihaelei este una extrem de eleganta, aceasta considerand ca nu este cazul sa faca un mare scandal. Ea a incercat sa isi pastreze calmul, spunand doar ca Mazare intra in categoria barbatilor fara caracter si fara educatie si ca ii este destul de greu sa ii explice copilului sau cum un astfel de barbat poate fi prieten bun cu tatal sau.

Citește și:

In fata barbatilor fara caracter si fara o minima educatie e bine sa nu ai reactii, ca femeie jignita. Risti sa-ti iei si o flegma sau un dos de palma de la ei si e greu sa-i explici unui copil ca asa sunt prietenii lui tata… sau ca asa se poarta un barbat… sau ca asa vorbeste un primar… Tot incerc sa-i compun copilului meu o poveste frumoasa despre Romania, dar ma cam incurca niste oameni care locuiesc in ea.” – a declarat Mihaela Radulescu informeaza sursa mai sus citata.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.