Setari Cookie-uri

Foto: Kim Kardashian si bebe - prima imagine impreuna

Imaginea cu care Kim a strans zeci de mii de like-uri.

Kim Kardashian face tot posibilul pentru a reveni in atentia noastra. Presa internationala vehiculeaza ca vedeta va aparea in emisiune la mama sa, Kris Jenner, in cateva zile.

Pentru ca adora sa fie pe primele pagini ale ziarelor, Kim isi tachineaza fanii cu o fotografie de colectie: ea si bebe. Din pacate, bebelusul pe care il tine in brate nu este fiica sa, Baby North West.

In imaginea postata chiar de ea pe contul sau de Facebook, Kim apare alaturi de sora sa mai mare, Kourtney, si un copil:

“Ador aceste momente superbe.” – spune iubita lui Kanye in descrierea imaginii.

Fanii, extrem de nervosi pentru ca aceasta vrea doar atentie, au inceput sa o comenteze, “certand-o” pentru ca refuza sa arate fetita:

Ajunge, Kim. Ne-am dat seama ca nu este copilul tau. Haide, ce mai astepti? Nu valorezi nici pe jumatate cat valoreaza Kate Middleton si ea deja a aratat micutul intregii lumi. Tu ce faci? Vrei milioane de dolari? Fii sincera cu tine! Copilul tau chiar merita atatia bani? Pentru ca eu nu cred asta. Bebelusii nu sunt de vanzare! Trebuie sa stii asta. Inceteaza sa mai fii atat de dramatica.” – ii spune o fana suparata. Mesajul acesteia a reusit sa stranga 900 de like-uri in doar doua ore.

Citește și:

Voi sunteti de acord cu ea?

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.