Setari Cookie-uri

Kristen Stewart cedeaza nervos?! Gestul cu care s-a facut de rusine!

Kristen Stewart, in scandal cu toata lumea.

Actrita americana Kristen Stewart a fost inregistrata de camerele de filmat in timpul unei altercatii verbale cu un paparazzo, caruia i-a spus ca nu merita sa respire acelasi aer cu ea, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Incidentul s-a petrecut la Los Angeles. Potrivit acestei inregistrari video, care a ajuns foarte repede pe site-ul TMZ.com, actrita americana in varsta de 23 de ani i-a spus acelui paparazzo ca este "un rahat" care "nu merita sa respire acelasi aer" cu ea.

Materialul video este insa editat si prezinta doar reactia vedetei americane la o intrebare, probabil nepotrivita, pusa de acel paparazzo.

Inregistrarea video incepe cu o imagine care prezinta un admirator al actritei in fata unei cladiri din Los Angeles, in timp ce Kristen Stewart se ascunde in spatele unei porti. Fotograful a intrebat-o: "De ce imi ceri sa plec?". Actrita i-a raspuns prompt: "Pentru ca esti un rahat".

Citește și:

"Nu meriti sa respiri acelasi aer cu mine", a mai spus Kristen, care a continuat sa il insulte pe paparazzo, dupa care a urcat intr-un automobil.

Kristen Stewart s-a despartit de curand de iubitul ei, actorul britanic Robert Pattinson, alaturi de care a jucat in filmele din seria "Amurg/ Twilight".

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.