Setari Cookie-uri

Foto: Mihaela Radulescu, IN LACRIMI de fericire!

Fotografie de milioane de like-uri.

Pentru ziua sa si a fiului sau, Ayan, Mihaela Radulescu a hotarat sa plece intr-o vacanta in munti.
Vedeta a sarbatorit ziua micutului Ayan, care a implinit de curand 9 ani. Si pentru ca ea va fi sarbatorita maine (3 august), iata ca prietenii au vrut sa o surprinda, asa ca i-au organizat o petrecere de care vedeta habar n-avea.

Extrem de emotionata de persoanele pe care le are in jurul sau, Mihaela a tinut mortis sa le multumeasca celor care au facut-o fericita. Aceasta a postat pe contul sau de Facebook un mesaj de multumire, post insotit si de o fotografie cu ea plangand:

"Asa arat io fericita, cu lacrimile pana-n cizme si cu niste emotii pe care n-am cum sa le pun naibii intr-o ordine. Asta e petrecerea supriza, pe care am visat-o toata viata...... Grup MRS, va iubesc, la bucata, nu la gramada...., da' asa o gramada de oameni frumosi n-am mai vazut de la un vis, in care se facea ca eram pe o planeta unde toata lumea traia imbratisata.

Citește și:

Planeta mea cu oameni ca mine..... Cand naiba ati construit-o ???? Ce-am facut sa merit atata iubire ?" – a scris pe contul sau Mihaela.

Asa cum va spuneam, Raduleasca este intr-o scurta vacanta in Austria, in munti, unde se bucura din plin de cateva zile de odihna, relaxare alaturi de prietenii sai si copii.

"Am ajuns aproape de varful muntelui, intr-un hike model Toma:), la o stana austriaca. In the middle of nowhere mirosea a paine de casa, pe care am mancat-o aburinda, cu unt si smantana facute in casa....Am vazut marmote si am ascultat muzica....de la talangile vacilor, intinsi pe iarba, oameni mici si mari...., cu picioarele goale in rau, cu foc de tabara si o tihna verde cum n-am mai respirat din copilarie, de pe Ceahlau.... Asta a fost petrecerea-surpriza (ca loc de desfasurare), pe care copilul meu a trait-o azi. Vreau si eu, de ziua mea:))))))" – scria ea ieri pe Facebook.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.